Connect with us

Hír

Egyik elsőkörösének igen, másiknak nem hívta le opcióját a Titans

A Titansnek két 2017-es elsőkörös játékosáról is döntenie kellett az ötödik éves opciót illetően, a magasabban draftolt Corey Davisnek nem, az alacsonyabban draftolt Adoree Jacksonnak viszont lehívták az opcióját – előbbiről Paul Kuharsky, utóbbiról Tom Pelissero számolt be először.

Davis 1/5-ös volt három évvel ezelőtt, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Tavaly AJ Brown érkezésével még inkább visszaestek a számai, 43 elkapásból 601 yardot és 2 TD-t termelt, egy ilyen teljesítmény pedig nem ért meg a Titansnek 2021-re a WR-poszt transition tagjének megfelelő összeget, ami bő $15 milliót jelentett volna.

Adoree Jacksonnak jobb dolga volt ilyen szempontból, ugyanis drafthelyének (1/18) köszönhetően ő csak a 3-25. legjobban kereső cornerback átlagfizetését kapja majd 2021-ben, ez nagyjából $10 milliót jelent. Jackson 39 meccsen volt kezdő a Titansben három év alatt, a PFF értékelései szerint tavaly hozta legjobb évét, 63 célbavételből 39 elkapást, 479 yardot és 2 TD-t engedett, interceptiont viszont nem szerzett. Logan Ryan távozásával még nagyobb szerep hárul majd rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!