Connect with us

Hír

Kenyan Drake örül a tagnek

A legtöbb játékos nem szereti a franchise/transition taget, mert bár ez egy évre ugyan relatíve sok pénzt jelent, pont a rövidtávúság miatt túlságosan is kockázatos (sőt, sok esetben a tag kevesebbet fizet, mint amit a játékos a piacon megkaphatna). Kenyan Drake azonban köszöni szépen, neki ez tökéletesen megfelel.

 

 

Nem ért arculcsapásként a transition tag, sőt. Nagyon jól jártam anyagilag azzal, hogy aláírtam a taget, szerencsés vagyok, hogy a csapat látta benne azt, amit én látok magamnak. Hosszú távú szerződést pedig ez után is tudunk kötni, remélhetőleg össze is jön a közeljövőben

 

– mondta a futó (via SiriusXM NFL Radio).

 

Drake a transition tagnek köszönhetően 8,4 millió dollárt kereshet idén, ami nagyjából a fele annak, amit egy top RB manapság megkaphat. Ugyanakkor a transition tagnek köszönhetően Drake következmények nélkül tárgyalhatott más csapatokkal és jó eséllyel az ajánlatai meg sem közelítették nemhogy a 15-16 milliót, de még a 8,4 millió dollárt sem (hisz akkor nyilván aláír valahová). Így nem csoda, hogy örül a tagnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!