Connect with us

Hír

Megvan Minshew cseréje: Mike Glennon

Mike Garafolo információi szerint a Jacksonville Jaguars leigazolta az irányító Mike Glennont, aki így Gardner Minshew cseréje lesz.

A 30 éves irányító Tampában kezdte profi karrierjét, 2013-ban harmadik körös volt. A hosszú nyaka miatt sokat csúfolt QB újoncként 13 meccsen kezdett, majd másodévesen is kapott szerepet öt mérkőzésen, utána viszont legközelebb három évvel később, 2017-ben Chicagóban fért be a kezdőbe. A Bearstől leakasztott egy zsíros szerződést, viszont csak egy hónapig volt ő a kezdő – Mitch Trubisky kiszorította -, ezért a játékért pedig $18,5 milliót vihetett haza.

Egy évet Arizonában töltött, tavaly pedig Derek Carrnak volt a cseréje a Raidersnél. Most Jacksonville-ben minden bizonnyal megkapja a második számú QB posztot, ugyanis Minshew mögött csak a rakétamérnök Joshua Dobbs és a hatodik körös Jake Luton van rosteren.

Doug Marrone főedző elmondta, hogy Glennon tapasztalata sokat fog segíteni a csapatnak és kényelmesnek érzi, hogy érkezett egy veterán játékos Minshew mellé, aki várhatóan betölti majd a kezdő posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!