Connect with us

Hír

Tényleg Taysom Hill lehet Brees örököse?

Taysom Hill helyzetét nagyon nehéz hová tenni a Saintsnél. Sean Payton imádja, franchise irányító potenciállal beszél róla, adott neki egy két éves, $21 milliós szerződést, mégis folyton csereirányítót keres Drew Brees mögé. Nehéz megállapítani, mit tervez vele a Saints, de Jay Glazer, a FOX megbízható insidere úgy gondolja, bizony ő a jövő New Orleansban.

Semmi smokescreen, ő a jövő. Sean Payton imádja, de nem csak ő, az egész csapat. Nézzetek meg egy Saints meccset. Ha fent van a pályán, nézzétek az oldal vonal melletti játékosok reakcióját. Mind felállnak és nézik, mi fog történni. Úgy gondolom, hogy Sean úgy akarta őt szabadjára engedni, hogy senki sem látta korábban, de most már láttuk Lamar Jacksont. Hill egy nagyobb Lamar Jackson. És nem, ez nem smokescreen. Payton ennyire szereti és ő a tökéletes edző erre.

– írta Glazer egy kérdezz-felelek során a TheAthleticen.

Hill három évet játszott eddig az NFL-ben tight end, elkapó, irányító és special teamer szerepben, azonban nyáron már 30 éves lesz, és rájátszással együtt mindössze 7 sikeres passza van 15 kísérletből (169 yardért, 0 TD-ért és egy interceptionért). Ennyi sikeres passza egyébként Mohamed Sanunak is van karrierje során (7/8, 233 yard, 4 TD).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!