Connect with us

Hír

David Bakhtiari: A játékra koncentrálok, nem egy új szerződésre

David Bakhtiari szerződése utolsó évébe lépett, vagyis ez a legideálisabb időpont a hosszabbításra. Egyelőre nincsenek hírek arról, hogy a csapat felkereste volna a játékos ügynökét, a kiváló OT pedig kijelentette a packersnews.com-nak, hogy a legkevésbé sem foglalkozik most egy új szerződéssel.

“Én vagyok a csapat left tackle-je, szerződés alatt állok, csak erre fókuszálok. Bárhogy is dönt a szervezet velem kapcsolatban, lesz lehetőségünk a tárgyalásra. Addig is csak az számít, hogy a lehető legjobb játékomat nyújtsam.”

Bakhtiari 2016-ban kapott a Packerstől egy 4 éves, 48 millió dolláros hosszabbítást, amivel a liga egyik legjobban fizetett támadófalembere lett. Azóta sok minden történt az NFL-ben, Laremy Tunsil például nemrég 22 millió dolláros szerződést kapott, Bakhtiari pedig jobb nála, talán a legjobb passzblokkoló a ligában, ráadásul még mindig csak 28 éves.

Minden esélye megvan egy top fizetésre, bár közel sem biztos, hogy a Packerstől kapja majd, hisz a csapat az elmúlt években olyan klasszis falembereket engedett el, mint TJ Lang, Josh Sitton vagy Bryan Bulaga.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!