Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players – NFC East

Az NFC keleti csoportjának górcső alá vételével érkeztünk el sorozatunk végéhez. Bár sokak szerint az NFC East a liga egyik leggyengébb divíziója, így is bőven vannak olyan rejtett kincsek, akik felett hajlamosak vagyunk átnézni – egészen idáig. Lássuk, kik azok, akik nagy ugrásra készülnek, kik lesznek az igazi X-faktorok 2020-ban.

Dallas Cowboys

Blake Jarwin, TE

Lehetne találni potenciális jelöltet a támadófalból is, akire nagy év vár 2020-ban, de talán a legegyértelműbb választás Jarwin, aki Jason Witten árnyékából kilépve robbanthat óriásit idén. Jason Garrett ugyan a rutinosabb tight endet részesítette előnyben, de ez az éra már lezárult, az új edzői stáb Jarwint fogja kezdőként pályára küldeni az előttünk álló idényben.

A negyedik szezonjára készülő játékostól az elmúlt két szezonban is láthattunk már szép dolgokat, Prescott, illetve Moore rendszere is igyekszik kihasználni az adottságait. Ezt bizonyítja, hogy 2018-ról 2019-re az elkapásonként szerzett yardjai (Y/C), az elkapások után megtett yardjai (YAC) és a megfutott útvonalanként szerzett yardjai (yard per route run) is egyaránt növekedtek, tehát sikerült játékát egy magasabb szintre emelnie. Persze a volumen nem volt olyan nagy, mert tavaly egyik meccsén sem szerepelt 40 snapnél többet, de a rendelkezésre álló lehetőséggel élni tudott. És ha még azt is hozzáadjuk, hogy Kellen Moore egy erősen pass happy rendszert alkalmaz, akkor ebből mindenképpen profitálni fog a csapat egyik titkos fegyvere, aki mind pályán mutatott játékban, mind pedig számokban nagyot fog ugrani az eddig tapasztaltakhoz képest.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!