Connect with us

Hír

Dalton: Rendesen arcon csapott a koronavírus

Andy Daltont legutóbb négy hete láthattuk a pályán, akkor ütötte ki Jon Bostic egy aljas ütközéssel. Erre az esetre nem is igazán emlékszik, ugyanis agyrázkódása lett, ezt követően pedig elkapta a koronavírust is, ami miatt újabb mérkőzést kellett kihagynia.

“A COVID az első nap rendesen arcon csapott, aztán fokozatosan egyre jobban éreztem magam. A végére már készen álltam, hogy kijöjjek a karanténból és visszatérjek a pályára.”

– mondta Dalton az ESPN-nek és azt is elárulta, hogy az ízlése és a szaglása még nem teljesen tért vissza. Egy jó oldala persze ennek is van: így könnyebb egészségesen étkeznie, hiszen nem érzi az ízeket. Dalton egyébként nem tudja, hogyan kapta el a vírust, de felesége és egyik fia is elkapta – a másik két gyermeke viszont nem.

Dalton helyén előbb Ben DiNucci, majd Garrett Gilbert játszott, aztán egy bye week következett, az ex-Bengals irányító viszont a Vikings ellen visszatérhet holnap. A Cowboys 2-7-tel áll, jelenleg az 1/4-es pick birtokosaként, de csak másfél győzelemre a csoportelsőségtől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!