Connect with us

Hír

Teddy Bridgewater sérülése sem súlyos, de kihagyás várhat rá

Az NFC South két kezdő irányítója is megsérült vasárnap: Drew Breesnek zúzódtak a bordái, míg Teddy Bridgewaternek a térdével akadtak gondjai. Tom Pelissero információ szerint egyik eset sem súlyos: Bridgewater akár játszhat is a héten, de legrosszabb esetben is egy hetet kell kihagynia, míg Breesnek az egy hét pihenő tűnik a minimumnak.

UPDATE: Brees sérülése komolyabb, mint vártuk.

Amennyiben Bridgewater nem tudja vállalni a játékot, úgy P.J. Walker veheti át a helyét, akinek az NFL-ben ugyan mindössze nyolc passzkísérlete van, de korábban az XFL-ben jól teljesített. A Saints helyzete már papíron bonyolultabb, ugyanis Jameis Winston mellett ott van az agyonfizetett trükkös játék specialista Taysom Hill is.

Ha csak a kvalitásokat nézzük, nem kérdés Winston kezdetése, aki egyébként Brees sérülése után meg is kapta vasárnap a lehetőséget. Egyszerűen Hill hiába hangoztatja az ellenkezőjét, ő nem irányító, még Tim Tebow is mérföldeket verne rá játékintelligenciában. Sean Paytonból viszont bármi kitelik, a Falcons pedig egész jó ellenfélnek tűnik a teszteléshez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!