Connect with us

Hír

Matt Stafford hüvelykujja megsérült, de az első tesztek alapján nem súlyos a helyzet

Matt Staffordnak jó meccse volt a Washington ellen: 33 passzából 24 jó volt 276 yardért és három TD-ért, illetve a találkozó végén ismét vezetett egy game winning drive-ot. A játék közben azonban megsérült a hüvelykujja, ami miatt kérdéses a státusza a következő fordulóra, de Ian Rapoport szerint a csapatnál optimisták, hogy így is vállalni tudja majd a játékot.

A Lions jelenleg 4-5-ös mérleggel rendelkezik, két győzelemre van a 7., már rájátszást érő kiemeléstől, ráadásul a csapat sorsolása sem vészes: a következő három héten a Panthers-Texans-Bears hármas lesz az ellenfél. Amíg Stafford képes eldobni a labdát, addig erőltetni fogják a játékát (de bizakodni nem érdemes, ilyen védelemmel egy kicsit is jó csapat ellen teljesen esélytelen a gárda).

Stafford egyébként a WFT ellen szerzett három TD-jével beérte Joe Montanát, mindkettőjüknek 273 hatpontosa van jelenleg, ami a 17. helyre elég az örökranglistán. Még három, és leelőzi Vinny Testaverde-t, de a 290 hatpontossal 15. helyen lévő Johnny Unitas minden bizonnyal csak jövőre lesz meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!