Connect with us

Hír

Nem sérülés miatt ültette le Tuát Brian Flores

Megszakadt a Dolphins öt mérkőzésen át tartó győzelmi sorozata, ezúttal nem működött a Tua-faktor – olyannyira nem, hogy Brian Flores a mérkőzés közben ültette le a padra az 1/5-ös újoncot.

A 6-3-as Dolphins favoritnak számított a 3-6-os Broncos ellen, ennek ellenére a csapat szenvedett. Tua Tagovailoa semmilyen extrát nem tett hozzá a mérkőzéshez: 20 passzából 11 volt jó 83 yardért és egy TD-ért, mielőtt lecserélték (a TD egy interception után jött, mindössze 17 yardot kellett megtenni a célterületig).

A Broncos jól felkészült a fiatal irányítóból, hatszor sackelték, mielőtt Ryan Fitzpatrick beállt a helyére, az utolsónál ráadásul úgy tűnt, hogy meg is sérült. Brian Flores azonban a mérkőzés után elmondta, hogy nincs szó semmilyen sérülésről, szakmai okok miatt történt meg a csere, ugyanis úgy látta, Fitzpatrickkel nagyobb esély van a győzelemre.

Egy fokkal valóban jobb volt vele a Dolphins, de az eredményen ez nem látszott: a veterán irányító 18 passzából 12 volt jó 117 yardért és egy interceptionért a meccs legvégén. Ezzel együtt Flores kijelentette, hogy Tua helye továbbra sincs veszélyben és a következő fordulóban is ő fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!