Connect with us

Minden ami NFL

Ismét nem hazudtolta meg magát a Pro Bowl

A Pro Bowl egy népszerűségi verseny: az edzőkön és játékosokon túl a rajongóknak is van beleszólásuk abba, ki juthat be az All-Star csapatba. Ez azt eredményezi, különösen a kevésbé hype-olt posztokon (támadófal), hogy akár pocsék szezont futó, de cserébe ismert játékosok is rendre feltűnnek a listán. Idén sem volt ez másképp, rengetegen (legalább 17-en) lettek érdemtelenül Pro Bowlerek.

Összesen 88 játékos került az All-Star keretekbe, és mivel a koronavírus miatt nem játsszák le a meccset, így a visszalépések miatt kivételesen ez a szám nem fog nőni. Az offense-ekbe 3-3 irányító, futó, tackle, guard, négy elkapó, két-két TE, egy center és egy FB, míg a védelmekbe három-három DE, DT, OLB és CB, illetve két-két ILB és strong safety, valamint egy free safety került. A speciális egységbe egy punter, egy kicker, egy visszahordó és egy special teamer kapott helyett.

AFC

A két konferencia közül az AFC-ben szálltak el jobban a szavazatok. Matthew Slater tagsága borítékolható volt, az sem lepne meg, ha a visszavonulása után öt évvel is Pro Bowler lenne, más speciális egység játékost úgy sem érdemes ismerni. Ilyen a világ rendje, egy special teamernél el lehet ezt fogadni, de a fontosabb posztokon már nem.

  • RB: Josh Jacobs, Raiders -> James Robinson, Jaguars

Jacobsnak nincs rossz idénye, ezzel együtt is érthetetlen, hogyan előzhette meg James Robinsont. A Jaguars újoncánál még senki nem produkált jobb szezont draftolatlanként: harmadik futott yardokban (1070), szerzett hét TD-t egy 1/1-es csapatban, emellett 49 elkapásból 344 yardot és három hatpontost jegyzett. Ezzel szemben Jacobs 907 futott yardnál és 10 TD-nél tart egy a Jaguarsénál összehasonlíthatatlanul jobb támadófal mögött, illetve 33 elkapásból van 238 yardja. Jobb számok, jobb játék, jobb történet – meglepő, hogy a semmiből jövő draftolatlan hős ignorálva lett.

  • OT: Eric Fisher, Chiefs és Orlando Brown, Ravens -> Garrett Bolles, Broncos és Jack Conklin, Browns

Fishernek és Brownnnak sincs rossz szezonja: előbbi 33 nyomást és három sacket engedett idén, utóbbi 22 nyomásnál és három sacknél jár – nincs ezzel baj, futáshoz is jól blokkolnak, csak ez nem ér Pro Bowlt. Bolles ezzel szemben idén parádés: nulla sack, mindössze 11 engedett nyomás (3. legkevesebb) – nemhogy Pro Bowl, de All-Pro szint. Az már más kérdés, hogy hosszú távon ezt tudja-e tartani, vagy csak kijött belőle az állat újonc szerződésének utolsó évében, de ettől függetlenül most nem lehet rá panasz.

Conklinnak egy fokkal gyengébb idénye van, de még így is kiváló. Futáshoz kiválóan blokkol, óriási szerepe volt a Browns támadófalának stabilizálásában, emellett csak 14 nyomást engedett (5. legkevesebb), amiből egy sack született. A 2020-as FA egyik legjobb vétele.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!