Connect with us

Hír

Lamar Jackson újra a hét játékosai között

Az NFL kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

Lamar Jackson végre a 2019-es önmagát idézte, ami a Browns elleni őrült találkozón győzelmet ért a Ravensnek. A regnáló MVP ugyan csak 163 yardot és egy TD-t passzolt, de utóbbi a negyedik negyedben, 4&5-re, egypontos hátrányban jött össze, illetve volt 124 futott yardja és két futott TD-je is, a meccs legvégén pedig elvezette mezőnygóltávolságba a csapatot.

A hét védője Kenny Moore lett. A Colts cornere öt szerelést, egy kiharcolt fumble-t és egy parádés egykezes interceptiont jegyzett a Raiders elleni győzelem során. A legjobb ST-játékosnak pedig a Broncos returnerét, Diontae Spencert választották a döntéshozók, aki egy 83 yardos punt return TD-vel vette ki a részét a csapata Panthers elleni sikeréből.

NFC

Az újonc Cam Akers parádés volt a Patriots ellen: bár TD-t nem szerzett a Rams újonc futója, de 171 futott yardot és 23 elkapott yardot gyűjtött – 194-et a csapat 318 total yardjából. A legjobb védő természetesen a Cardinals linebackere, Haason Reddick lett, aki szinte egymaga intézte el a Giantst: öt sacket és három fumble-t jegyzett. A legjobb speciális egység játékosnak pedig ezúttal egy puntert választottak, méghozzá Tress Wayt (Washington), akinek nyolc puntja volt a 49ers ellen, 47,9 yardot átlagolt, ezzel sokat segítve a csapat védelmének a meccs megnyerésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!