Connect with us

Hír

Rövidhírek: Zack Martin IR-en, taposás miatt osztott ki két eltiltást is a liga

Zack Martinnak Hálaadás napján sérült meg a vádlija, és akkor Mike McCarthy főedző azt mondta, hogy nem kell több hetet kihagynia. Nos, mégis ez a helyzet, ugyanis a Cowboys IR-re rakta egyik legjobb játékosát, akinek így legalább három meccset ki kell ülnie. Martin a liga egyik legjobb jobb oldali guardja, de idén játszott tackle-ben is a sok sérülés miatt.


Az NFL két játékost is eltiltott egy meccsre a hétvége eseményei nyomán: a Bengals safetyjét, Shawn Williamst és a Titans defensive endjét, Teair Tartot. Mindketten ugyanazt a vétséget követték el, direkt rátapostak ellenfelükre. Íme mindkét eset videón:


A Colts újabb tackle-jét vesztette el, ugyanis Anthony Castonzo után az ő helyére beálló Le’Ravens Clark is megsérült, egész konkrétan elszakadt az Achillese, így ki kell hagynia a szezon hátralevő részét.


A Broncos draftolatlan újonc cornerbackjének, Essang Bassey-nek véget ért a szezonja, ugyanis elszakadt a térdszalagja a Chiefs elleni vasárnap esti rangadón.


Az Eagles kivágta a veterán guardot, Jamon Brownt a gyakorlócsapatból, miután állítólag a csapat biztonsági főnöke kirúgta őt a csapat hoteljéből és hazaküldte valamilyen, egyelőre nem tisztázott vétség miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!