Connect with us

Érdekességek

Travis Kelce lehet az első TE, aki a szezon végén vezeti a ligát elkapott yardokban

Travis Kelce zseniális szezont fut idén (is): sorozatban ötödször lépte már át az 1000 yardos határt (rekord), jelenleg 1114 yardja van, ami mindössze öttel marad el az élen álló DK Metcalftól. Minden esélye megvan arra, hogy ő legyen az első tight end, aki vezeti a ligát elkapott yardokban a szezon végén.

Kelce Patrick Mahomes kedvenc célpontja, idén már ötször lépte át a 100 yardos határt, az elmúlt öt mérkőzésen pedig minden alkalommal volt legalább nyolc elkapása és mindössze egyszer maradt 100 yard alatt. Ezzel szemben DK Metcalf az elmúlt négy meccsén csak egyszer tudott öt elkapásnál és 100 yardnál többet szerezni, Russell Wilson formahanyatlását ő is megérzi. A Chiefs tight endjére így a tendenciák alapján a csapattárs Tyreek Hill lehet a legveszélyesebb, aki 1079 yarddal a harmadik helyen áll – nagyon izgalmas lehet ilyen szempontból is a szezonhajrá.

A legtöbb elkapott yard címéhez tight endkén a legendás Kellen Winslow volt a legközelebb. A Chargers klasszisa 1980-ban a második helyen végzett 1290 yarddal, mindössze 50 yarddal maradt el a csapattárs John Jeffersontól (ekkor nagyon ment a Chargersnek, a csapat második számú elkapója, Charlie Joiner a negyedik legtöbb yardot szerezte a szezonban 1132-vel).

Visszatérve Kelce-re: ha nem is végez az élen, 264 további yarddal így is megdöntené George Kittle 1377 yardos szezonrekordját. Nem semmi szezonja lehet a 31 éves játékosnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!