Connect with us

Érdekességek

A Pro Bowler Evan Engram 35 ponttól fosztotta meg a Giantset

Az egyik legérthetetlenebb név a 2020-as Pro Bowl listán egyértelműen a Giants korábbi első körös tight endje, Evan Engram volt. A még mindig csak 26 éves támadó a 654 yardja ellenére pocsék szezonon van túl, mindössze 59-es passer ratinggel dobáltak rá, és praktikusan senki nem okozott annyi kárt a saját csapatának, mint ő.

Engramről hat INT-t szereztek az ellenfelek, ami holtversenyben a második legtöbb az egész ligában, ráadásul 11 dropja is volt (három interception konkrétan azért született, mert nem tudta elkapni a labdát). Mindez összesítve 35 pontjába került a Giantsnek (via Anthony Reinhard).

Az EPA várható hozzáadott pontokat jelent, jelen esetben azt, hogy várhatóan mennyivel szerzett volna több pontot az adott csapat, ha a játékos nem ejti el a labdát. Az elveszített pontok kategóriájában toronymagasan Engram a legjobb, pedig csak eggyel van több dropja, mint Jerry Jeudynak. Ez azt jelenti, hogy Engram hibái effektíve mezőnygólokba, TD-kbe vagy épp labdabirtoklásokba kerültek – ha hibázott, akkor azt a lehető legrosszabbkor és legszerencsétlenebb módon tette.

A harmadik helyen kisebb meglepetésre a 14 TD-t szerző Adam Thielen található, rajta kívül még DK Metcalf és két Steelers-elkapó, Chase Claypool és Diontae Johnson kapott helyet a top 5-ben. Utóbbi helyezése különösen érdekes, mert vezette a ligát dropokban, de ezek szerint relatíve ártatlan helyzetben születtek a hibái.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!