Connect with us

Érdekességek

A valaha volt legöregebb irányító csata jön vasárnap

Tom Brady és Drew Brees sokszor átírta már a rekordkönyveket külön-külön is, most pedig együtt fogják ezt megtenni vasárnap. A kettejük találkozója ugyanis a legöregebb irányítócsata lesz az NFL történetében. Már eddig is ők tartották a rekordot, hiszen az alapszakaszban kétszer is találkoztak, de akkor együttes életkoruk “csak” 84 év volt, mostanra pedig már 85-re ugrik ez a szám, hiszen Drew Brees holnap betölti a 42-t. A rájátszásban a rekordot egyébként Brady és Philip Rivers tartják, két éve az együttes életkoruk 78 volt.

Az egymás elleni csörtékben egyébként Brees áll jobban, hiszen 5-2-re vezet, idén kétszer is megverte a Brady vezette Buccaneerst. Nyilván nagyon tisztelik egymást, de jó barátok is Brees elmondása szerint.

“Üzengettünk hétfőn, jót nevetgéltünk az egész forgatókönyvön. Ő 43, én 42 leszek pénteken, úgyhogy 85 évünkkel elég sok tapasztalat lesz a pályán vasárnap. Amikor Brady aláírt a Bucshoz, akkor előre láttam ezt a meccset, mert tudtam, hogy mik a mi célkitűzéseink, és tudtam, hogy ő mit hoz a Buccaneers tehetséges keretébe.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!