Connect with us

Hír

Jason Peters még egy évig játszana, de nem az Eaglesben

Jason Peters a héten már 39 éves lesz, ennek ellenére még nem áll készen a pályafutásának befejezésére. A szebb napokat is megélt támadófalember bajnoki címmel búcsúzna az NFL-től.

“Még egy szezont lehúzok a ligában és megpróbálok Super Bowlt nyerni, de nem az Eaglesszel. Sajnálatos a helyzet, de olyan csapatot próbálok választani, amellyel van esélyem egy újabb gyűrűre”

– nyilatkozta Peters (via Jeff Skversky).

A támadófalember 2004-ben draftolatlanul került a ligában (még tight endként!), három évvel később viszont már Pro Bowler és második csapatos All-Pro volt. 10 éven keresztül a liga egyik, ha nem a legjobb játékosa volt a posztján, 2007 és 2016 között kilencszer volt Pro Bowler és hatszor All-Pro, beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába, illetve nyert egy Super Bowlt az Eaglesszel.

Az utóbbi években ugyanakkor romlott a teljesítménye, sérülések is hátráltatták, a 2020-as szezonja egyenesen pocsék lett. Mindössze nyolc meccsen lépett pályára, de ez is elég volt neki ahhoz, hogy nyolc sacket és 28 nyomást engedjen. Túl nagy piaca nem lesz kezdőként, de egy top csapatban még lehet hasznos csere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!