Connect with us

Hír

Bruce Arians: Brady és Gronkowski bármikor kivehetett egy-két szabadapot

Tom Brady és Rob Gronkowski hozzászokhatott ahhoz New Englandben, hogy a szezon során nincs pihenő, mindenkinek az első perctől az utolsóig mindent bele kell adni minden edzésen. Bill Belichick maximalizmusa győzelmeket és Super Bowlokat ért, nem is panaszkodott senki, de érthető, hogy a 40+ éves Tom Brady (és a visszavonult Rob Gronkowski) egy némileg lazább környezetre vágyott – és Bruce Arians meg is adta ezt nekik.

“Ha Bradyről van szó, nem számít a mágnestábla. Az a fontos, hogy kényelmesen érezze magát, hogy komfortos legyen a gameplannel és a hétközi munkával. Amikor írt nekem, hogy nem bánnám-e, ha nem dobálna szerdán, azt mondtam, “nem izgat”. Megkérdeztem tőle, hogy akar-e pár mentális gyakorlatot végezni, vagy inkább kiülné a napot. Azt felelte, hogy pihenne. Ezt kétszer vagy háromszor csináltuk meg a szezonban, ha úgy érezte, hogy extra pihenőre van szüksége”

– mondta Arians a Los Angeles Timesnak.

“Hasonló volt a helyzet Gronkkal is. Korábban soha nem voltak szabadnapjai. Mondtam neki, hogy nincs rá szükségem szerdán vagy csütörtökön, csak vasárnap, így ha bármikor szabadnapot szeretne, csak szóljon”.

A taktika bejött. Brady elit szinten játszott, Gronk pedig 2011 óta most először játszott végig egy teljes alapszakaszt, ráadásul a Super Bowlon is parádéztak. Alighanem 2021-ben is akkor és annyit pihenhetnek, amennyit akarnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!