Connect with us

Hír

Hiába a jó játék, Carlos Dunlap túl drága a Seahawksnak

Carlos Dunlap könnyen a kivágás sorsára juthat, állítja több forrás. A pass rusher 14 millió dollárt keresne 2021-ben, és ez annak ellenére túl sok a Seahawks menedzsmentje szerint, hogy Pete Carroll meg volt elégedve a játékossal.

Dunlap tavaly a szezon közben került Seattle-be, a csapat a center BJ Finney-t és egy 7. körös picket adott érte a Bengalsnak. A játékos ráadásul belement egy fizetéscsökkentésbe is: 3 millió dollárról mondott le, cserébe a Seahawks ezt a 3 milliót roster bónusz formájában hozzáadta a 2021-es fizetéséhez, és az összeg az új ligaév ötödik napján teljesen garantálttá válik. Jó eséllyel ezt nem várja meg a Seahawks, és ha Dunlappel nem sikerül megegyezni egy fizetéscsökkentésben, akkor még a bónusz garantálttá válása előtt el lesz küldve.

A védő kilenc meccsen 31-szer generált nyomást és hét sacket szerzett a PFF adatai alapján, előbbi az ötödik-, utóbbi a harmadik legtöbb volt a csapatban – messze a Seahawks legjobb pass rushere volt. A piaci értéke 10 millió dollár körül mozoghat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!