Connect with us

Hír

Hiába a jó játék, Carlos Dunlap túl drága a Seahawksnak

Carlos Dunlap könnyen a kivágás sorsára juthat, állítja több forrás. A pass rusher 14 millió dollárt keresne 2021-ben, és ez annak ellenére túl sok a Seahawks menedzsmentje szerint, hogy Pete Carroll meg volt elégedve a játékossal.

Dunlap tavaly a szezon közben került Seattle-be, a csapat a center BJ Finney-t és egy 7. körös picket adott érte a Bengalsnak. A játékos ráadásul belement egy fizetéscsökkentésbe is: 3 millió dollárról mondott le, cserébe a Seahawks ezt a 3 milliót roster bónusz formájában hozzáadta a 2021-es fizetéséhez, és az összeg az új ligaév ötödik napján teljesen garantálttá válik. Jó eséllyel ezt nem várja meg a Seahawks, és ha Dunlappel nem sikerül megegyezni egy fizetéscsökkentésben, akkor még a bónusz garantálttá válása előtt el lesz küldve.

A védő kilenc meccsen 31-szer generált nyomást és hét sacket szerzett a PFF adatai alapján, előbbi az ötödik-, utóbbi a harmadik legtöbb volt a csapatban – messze a Seahawks legjobb pass rushere volt. A piaci értéke 10 millió dollár körül mozoghat.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2021-02-28 09:11

Korrekt lépés a Seahawkstól. 😅

Dongatto
Dongatto
2021-02-28 09:39

A Seahawks nem kedveli a pass rusht.
Biztos ùgy unalmas vèdekezni arra felè :D

Staten Island
Staten Island
2021-02-28 15:38

Jamal megoldja a pass rusht mi, hamár sokba került.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x