Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney visszatérne a Titansbe

Jadeveon Clowney szerződése lejár a szezon végén, így ismét szabadügynökként tesztelheti a piacot. A titaninsider.com információ szerint a védő mérlegelni fogja a lehetőségeit, de élvezte a Titansben töltött időt és abszolút nyitott a visszatérésre.

A korábbi 1/1-es Clowney tavalyi idénye több szempontból is pocsék volt: nem igazán volt érdeklődés iránta a szabadügynökpiacon, emellett a hosszú távú, 20+ millió dolláros fizetéséből sem lett semmi. Végül a Titans igazolta le egy évre 12,5 millió dollárért, de nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket: ugyan futás ellen jó volt, de nyolc meccsen egyetlen sacket sem szerzett.

Az elmúlt két szezonban 21 meccsen három sacket gyűjtött, így túl sok mindent nem kell majd mérlegelnie, már annak is örülhet, ha kap egy 8-10 millió dollár körüli ajánlatott. A Titans jelenleg 7 millió dollárral van a fizetési plafon fölött, a védelemre ráfér az erősítés, de nem valószínű, hogy a tavalyi szezon után a csapat is nyitott lenne a pass rusher újraigazolására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!