Connect with us

Hír

Tristan Wirfs: Azonnal felhívtam anyukámat, miután először találkoztam Tom Bradyvel

Tristan Wirfs első körös pick volt a 2020-as drafton, vagyis óriási elvárásokkal érkezett a ligába. A támadófalemberre nehezedő nyomást ráadásul tetézte, hogy minden idők legsikeresebb irányítóját, Tom Bradyt kellett védenie – nem csoda, hogy már attól megijedt, hogy késve válaszolt egy Bradytől származó levélre.

“Az első üzenetem Bradytől Instagramon érkezett, a draftolásom után. Rengeteg levelet kaptam, eltűnt közöttük, így csak másnap láttam. Rendesen megijedtem. Hiszen Tom Bradyről van szó. Bruce Arians is úgy hívott fel a draft napján, hogy készen állok-e megvédeni Tomot. Én meg azt gondoltam, hogy “Nem, még nem”. Túl sok volt ez így egyszerre.”

– emlékezett vissza Wirfs.

“Először az edzőtáborban találkoztunk. Mindketten fizikai felmérőre mentünk, ő befordult az egyik sarkon, én pedig majdnem neki mentem. Aztán meg csak álltam döbbentem, hogy ő ott Tom Brady. Nagyon menő volt. Rögtön utána felhívtam anyukámat és elmondtam neki, hogy találkoztam Bradyvel.”

Wirfs javára legyen mondva, Bradynek egy rossz szava sem lehet rá. Újonc létére zseniálisan játszott: a szezon elején még még voltak hibái, de végül így is mindössze egy sacket és 23 nyomást engedett. A szezon második felében ellenben egyenesen All-Pro szinten játszott, nyolc meccsen csak négy siettetést engedett, és egyikből sem lett sack.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!