Connect with us

Érdekességek

Jimmy Garoppolót csak akkor cserélheti el a 49ers, ha az irányító beleegyezik

Jimmy Garoppolo pozíciója távolról sem biztos a 49ersben, az irányító neve gyakran szerepel a mozdítható irányítókat tartalmazó listákon. Ugyanakkor a helyzet közel sem annyira egyszerű: számos riport megerősítette, hogy Garoppolo szerződésben van egy no-trade clause, azaz csak akkor cserélhetik el, ha beleegyezik.

Mindennek alapvetően nem kellene problémát jelentenie: a 30 éves irányító 2021-ben 25 millió dollárt keresne a 49ersben, amire jelenleg sok esélye nincs a piacon. Ez azt jelenti, hogy ha szeretne sok pénzt hazavinni, akkor rábólint bármilyen csereüzletre – bár akadhatnak kivételek.

A 49ers neve például rendre felmerül Deshaun Watsonnal kapcsolatban, az érte adott csomag könnyen tartalmazhatja Garoppolo játékjogát – a Texans ugyanakkor egy olyan állomás, ami nem biztos, hogy megéri a milliókat. Az is elképzelhető, hogy az irányító nem akarja elhagyni a 49erst, hisz szinte bármelyik csapat visszalépést jelentene a számára, így kapásból megvétóz mindent. Ebben az esetben a csapat természetesen 23,6 milliót spórolva kivághatja, de ez sem feltétlenül rossz a számára: a Patriotsban állítólag továbbra is sokra tartják, de a Bears vagy a Washington is szóba jöhet.

Így vagy úgy, de Garoppolo elcserélése közel sem olyan sima ügy, mint ahogy előzetesen gondolták.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-02-23 07:06

ha sokat pattog akkor kivágják, shannyboi hócipője tuti tele van már a secondhand flaccoval

Farubcek
Farubcek
2021-02-23 11:03

Azért ha az a kérdés, hogy vagy belemegy egy cserébe, vagy kivágják és a 25 misi közelében sem lesz az új fizetése, akkor nem hiszem, hogy olyan nagyon akadékoskodna egy cserénél :)

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Farubcek
2021-02-23 17:56

Pont erre gondoltam én is. :) Szerintem ő nagy boldogan írna alá Washingtonba is, ami támadószempontból egy nagyon rossz csapat.

conspiracy theory
conspiracy theory
2021-02-23 14:18

Egyáltalán vevő oldalon kinek érhet meg 2 x 25 milla cap hit-et + valamennyi pick-et (, vagy játkost)? Főleg, ha még bele is szólhat, hogy ki tetszik neki.
Szerintem ennek a story-nak inkább egy cut lesz a vége, mint csere

BillyManziel
BillyManziel
2021-02-23 17:25

Csak én nem látok amúgy Jimmy G-ben fantáziát? Oké, tud hozni egy közepes szintet, de elég jó személyzet kell mellé véleményem szerint, hogy értékelhetőt mutasson fel az offense.
(Itt megjegyezném, hogy szerintem gyakorlatilag szinte bármilyen QB tudna Shanahan rendszerében ehhez hasonló teljesítményt nyújtani.)

JackEasterby
JackEasterby
2021-02-23 17:51

Szerintem nincs az a csapat amelyik cserélne érte. Egyszerűen nem ér meg 25M-t. 10M-ért szerintem a WFT, Pats, Bears trió mindegyik tagja kipróbálná.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x