Connect with us

Érdekességek

Jimmy Garoppolót csak akkor cserélheti el a 49ers, ha az irányító beleegyezik

Jimmy Garoppolo pozíciója távolról sem biztos a 49ersben, az irányító neve gyakran szerepel a mozdítható irányítókat tartalmazó listákon. Ugyanakkor a helyzet közel sem annyira egyszerű: számos riport megerősítette, hogy Garoppolo szerződésben van egy no-trade clause, azaz csak akkor cserélhetik el, ha beleegyezik.

Mindennek alapvetően nem kellene problémát jelentenie: a 30 éves irányító 2021-ben 25 millió dollárt keresne a 49ersben, amire jelenleg sok esélye nincs a piacon. Ez azt jelenti, hogy ha szeretne sok pénzt hazavinni, akkor rábólint bármilyen csereüzletre – bár akadhatnak kivételek.

A 49ers neve például rendre felmerül Deshaun Watsonnal kapcsolatban, az érte adott csomag könnyen tartalmazhatja Garoppolo játékjogát – a Texans ugyanakkor egy olyan állomás, ami nem biztos, hogy megéri a milliókat. Az is elképzelhető, hogy az irányító nem akarja elhagyni a 49erst, hisz szinte bármelyik csapat visszalépést jelentene a számára, így kapásból megvétóz mindent. Ebben az esetben a csapat természetesen 23,6 milliót spórolva kivághatja, de ez sem feltétlenül rossz a számára: a Patriotsban állítólag továbbra is sokra tartják, de a Bears vagy a Washington is szóba jöhet.

Így vagy úgy, de Garoppolo elcserélése közel sem olyan sima ügy, mint ahogy előzetesen gondolták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!