Connect with us

Hír

Miamiba tart Aaron Jones?

Aaron Jones számít a legjobb szabadügynök futónak, és valószínű, hogy a Green Bay Packers nem fogja megtartani, így pedig elkezdhet új lakóhely után nézelődni a ligaév kezdetén. Barry Jackson (Miami Herald) információi szerint a Dolphins lesz az egyik csapat, amelyik megpróbálja megszerezni a running backet, ráadásul állítólag kölcsönös a szimpátia.

A játékossal vagy az ügynökével egészen március 15-ig nem beszélhet hivatalosan a csapat, tehát elméletileg nem kezdődhet meg a csábítgatás, bár tudjuk, hogy ez egy nem túl szigorúan ellenőrzött szabály az NFL-ben. Március 15 és március 17 között mehet a “legál tampering”, azaz ekkor már egyeztethetnek a csapatok és a játékosok/ügynökök, a hivatalos szerződésaláírásra pedig március 17-től kerülhet sor, ekkor kezdődik az új ligaév és ekkor nyílik meg a szabadügynökpiac.

A Dolphinsnak öt futója van a keretben: Myles Gaskin, Matt Breida, Salvon Ahmed, DeAndre Washington és Patrick Laird, közülük Breida és Washington szerződése jár le. Gaskin volt a legproduktívabb tavaly 584 yardjával és 3 TD-jével a földön, illetve 388 yardjával és 2 TD-jével a levegőben, de Ahmed sem vallott szégyent a szezon végén.

Jones a Packersben zsinórban kétszer lépte át az 1000 futott yardos határt, és elkapásoknál is nagyon hasznos játékos, így egyértelműen erősödne a backfieldje a Miaminak. A kérdés leginkább az, hogy mennyi pénzt szánnak Jonesra, ugyanis nem lesz olcsó, várhatóan $13 millió környékén kereshet majd, amit jó kérdés, hogy érdemes-e egy running backre áldozni.

A Dolphinsnak jelenleg közel $23 milliója van a fizetési plafon alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!