Connect with us

Hír

Nagyon úgy néz ki, hogy Big Ben marad Pittsburghben

Múlt héten a general manager Kevin Colbert nem kötelezte el magát Ben Roethlisberger mellett, a nyilatkozata alapján úgy tűnt, hogy elképzelhető a szakítás 17 év után. Big Ben és a Steelers tulajdonosa, Art Rooney II tegnap találkoztak a jövő megbeszélésével kapcsolatban, és állítólag jól sikerült a meeting. Az irányító ügynöke, Ryan Tollner szerint annyira jól, hogy szinte meg is állapodtak abban, hogy Big Ben visszatér Pittsburghbe még egy évre.

Tollner az NFL Networknek mondta el, hogy a Steelers szeretné, ha Roethlisberger visszatérne és ezzel kapcsolatban hamarosan felhívják őt, hogy egyeztessenek a részletekről, hiszen a szerződését módosítani kell majd. Big Ben már korábban is elmondta, hogy szívesen megteszi ezt, hogy a csapat könnyebben beférjen a fizetési sapka alá és akár még igazoljanak is.

Kell is módosítani azon a szerződésen, hiszen Big Ben jelenleg $41,25 milliót foglal a sapkából. Ebből az OTC számításai alapján egy hosszabbítással $14 milliót lehetne spórolni. Ez történne abban az esetben, ha Roethlisberger nem mondana le pénzről, csak az utána maradó terheket áttolnák a következő évre, de elképzelhető, hogy az irányító belemegy egy fizetéscsökkentésbe is, amivel akár $18 milliót is spórolhat a Steelers, ráadásul ilyen forgatókönyv esetén jövőre sem hagyna maga mögött nagy terheket (kérdés, hogy a játékos bevállal-e ekkora áldozatot).

A 39 éves irányító egész jó statisztikákat produkált tavaly, de a teljesítménye összességében bőven hagyott kívánnivalót maga után. Ettől függetlenül lehet, hogy továbbra is ő a legjobb elérhető opció a Steelers számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!