Connect with us

Hír

Ha kell, franchise taggel tartja meg passzsiettetőjét a Bengals

A Bengals érdekes holtszezon elé néz, sok játékosa válik szabadügynökké, köztük a cornerback William Jackson vagy a passzsiettető Carl Lawson. Most úgy tűnik, hogy utóbbi megtartása prioritás a csapatnál, a Sports Illustrated információi szerint megpróbálják hosszú távon magukhoz láncolni a 25 éves pass rushert, de ha nem sikerül, akkor használni fogják a franchise taget rajta.

A korábbi negyedik körös Lawson magasan a csapat legjobb passzsiettetője volt 2020-ban: az 5,5 sackje nem olyan sok, de 24 QB hitje a második, a 66 nyomásgyakorlása pedig a negyedik legtöbb volt az egész ligában. Futás ellen nem a leghasznosabb játékos, de ha az irányító siettetéséről van szó, akkor fontos eleme lehet egy védelemnek.

A Bengals $37,6 millióval áll jelenleg a fizetési plafon alatt, a franchise tag pedig az OTC számításai alapján $17,75 millió körül lesz idén a defensive endek számára. Valószínűleg mindkét félnek jobb lenne egy hosszú távú megállapodás, de egyáltalán nem biztos, hogy sikerül is egy ilyet kialkudniuk.

A franchise tagek kiosztásának határideje március 9.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!