Connect with us

Érdekességek

Succop lett az első Mr. Irrelevant, aki Super Bowlt nyert

Érdekes tényre bukkant Grant Gordon és az NFL Research, ugyanis kiderült, hogy Ryan Succop lett az első “Mr. Irrelevant”, azaz egy adott drafton utolsóként kiválasztott játékos, aki Super Bowlt nyert. Bőven volt is szerepe a meccsen, hiszen négy extra pont mellé egy 52 yardos mezőnygólt is bevágott a Chiefs elleni 31-9-es siker alkalmával.

Nem ő volt viszont az egyetlen Mr. Irrelevant, aki pályára lépett Super Bowlon, ugyanis az 1994-es játékosbörze utolsó, 222. pickjével a Patriots a linebacker Marty Moore-t választotta, aki tagja volt a Super Bowlban a Packerstől 35-21-es vereséget szenvedő gárdának. Később a Rams elleni nyertes Super Bowlon nem tudott ott lenni a Patriosban sérülés miatt, de gyűrűt azért kapott.

Succopot 2009-ben épp a Chiefs draftolta a játékosbörze utolsó, 256. pickjével. Öt évet húzott le Kansas Cityben, majd hatot Tennesseeben és idén csatlakozott a Buccaneers csapatához, hogy kiszorítsa a 2019-es ötödik körös Matt Gayt. Succop egyik legjobb szezonját hozta, 31 mezőnygólból 29-et értékesített, a rájátszásban pedig 13/13 volt a mérlege mezőnygóloknál és 21/22 extra pontoknál. Erre az idényre végre sikerült megoldani a Buccaneers régóta húzódó rúgó-problémáit, ezzel pedig sikerült történelmet is írni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!