Connect with us

Hír

A Lions módosította Jamie Collins szerződését

A Lions átalakította Jamie Collins szerződését, jelentette be Mike Garafolo. A 32 éves linebacker 8,8 millió dollárt keresett volna, a módosításokkal 4-5 millió dollárt szabadíthatott fel a csapat.

Collins Matt Patricia szerzeménye volt, tavaly három évre 30 millió dollárért írt alá. Nem játszott rosszul, a Lions legjobb linebackere volt tavaly, bár a kora miatt nem egy hosszú távú megoldás. Ennek ellenére a kivágása nem volt opció: az idei alapfizetéséből 7 millió dollár garantált, így rajta csak a szerződésmódosítással lehetett spórolni. Feltehetően megkapott 7,8 millió dollárt aláírási bónuszként, illetve a szerződését kiegészítették 2-3 automatikusan megsemmisülő évvel, ezzel 4-5 millió dollárt spórolva.

Az más kérdés, hogy erre mi szükség volt. Ugyan a Lions 6 millió dollárral a fizetési plafon fölött volt, de Desmond Trufant kivágásával vagy a jóval fiatalabb és hasznosabb Trey Flowers (Edge) szerződésének módosításával máris 15-18 millió dollárt fel lehetett volna szabadítani. Collinst idén sehogy nem lehetett elküldeni, de ettől nem kellett az általa okozott terheket áttolni a 2022-es szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!