Connect with us

Prémium cikkek

Nem idén kell nyerni – Jaguars FA-kitekintő

A Jacksonville Jaguars rendelkezik a legtöbb elkölthető pénzzel a ligában, mellé az 1/1-es és több top 100-as pick is rendelkezésre áll – mindezek fényében nagyon könnyű vérszemet kapni. Egy holtszezon alatt ugyanakkor nem lehet csodát tenni: az idei piacnak arról kell szólnia, hogy prémium posztra érkezzenek top játékosok.

A Jaguars korábban elküldte a tight end Tyler Eifertet és a védőfalember Rodney Guntert, így jelenleg 85 millió dollárral van a fizetési plafon alatt. Ez 18 millió dollárral több, mint a második helyezett Jetsé, tehát praktikusan a csapat bárkit megszerezhet a piacról. Kell is igazolni, a keret messze van az ideálistól, de nem szabad beszabadulni a piacra, nem idén kell nyerni.

Nem kell több pénz

Akit 85 millióból nem lehet megvenni, azt nem is érdemes, így praktikusan ennyiből fog dolgozni a Jaguars. Természetesen lehetne még bővíteni a keretet, a két guard, Andrew Norwell és AJ Cann elküldésével, esetleg a center Brandon Linderen is el lehet gondolkozni, ha Urban Meyer mindent új alapokra akar helyezni, de erre egyszerűen nincs szükség.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!