Connect with us

Hír

Óriás futásmegállító védőfalembert szerzett a Giants

Dave Gettleman nem hazudtolta meg önmagát és szerzett magának játékost a kedvenc posztjára is az idei holtszezonban: a 188 centi magas és 157 kilós óriás védőfalember, Danny Shelton a New York Giants  legújabb igazolása – írja Ian Rapoport.

Sheltont még a Browns választotta ki 2015-ben az első körben (1/12), de nem váltotta be a reményeket. Három év után elcserélték New Englandbe, ahol két év alatt 29 meccsen 40 szerelést és 3 sacket mutatott be, és Super Bowlt is nyert a Rams ellen. Tavaly írt alá Detroitba, ahol 12 meccsen 37 tackle és egy sack került a neve mellé, majd a szezon végén kivágták.

Ahogy a testfelépítéséből is feltűnik, elsősorban futás ellen használható játékos és karrierje nagy részéből jól is teljesített ilyen téren, habár tavaly a borzasztó Lionsben még ez sem sikerült. A Giantsnek Dexter Lawrence személyében van egy hasonló felépítésű, jobb képességű játékosa a posztra, meglátjuk milyen szerep hárul majd Sheltonra. Érdekes, hogy ő már a harmadik játékos, aki a Lionsből érkezik New Yorkba idén (Kenny Golladay, Reggie Ragland).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!