Connect with us

Hír

Visszatér pandémia előtti formájához az NFL Draft

Nagyjából visszatér a normális kerékvágásba az NFL Draft, ugyanis ismét nézők előtt, az előre eltervezett helyszínen, Clevelandben fogják megrendezni az eseményt, és nem lesz teljesen virtuális, mint ahogy tavaly volt a pandémia elején – jelentette be ma az NFL.

A háromnapos eseményt április 29 és május 1 közt rendezik majd. A helyszínen lehetnek nézők és a sajtó képviselői is, illetve prospectek is meghívást kapnak majd az eseményre. A maszkviselés és a távolságtartás továbbra is kötelező lesz.

A nagyszínpad háttere az Erie tó lesz, itt lesz majd a főhadiszállása a draftnak, itt fogja Roger Goodell is bejelenteni a választásokat. Emellett lesznek események a FirstEnergy Stadiumban, a Rock & Roll Hall of Fame-ben és a Great Lakes Science Centerben.

A csapatoknak képviselőinek engedélyezett lesz, hogy személyesen üljenek össze egy draft roomban vagy az általuk választott helyszínen.

Az eseményt az NFL Network, az ESPN és az ABC is közvetíti, de mi is jelentkezünk majd a Tribünnel közös saját Draft Show-nkkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!