Connect with us

Hír

Továbbra is érdeklődnek csapatok Watson iránt

Jelenleg 12 nő perli Deshaun Watsont szexuális zaklatás miatt, és ez a szám még 10-zel fog nőni állítólag. Ez alaposan megnehezítheti azt, hogy az irányító rövid távon távozzon a Texanstól, azonban Aaron Wilson információi szerint továbbra is több csapat érdeklődik Watson iránt, leginkább az Eagles, a Panthers, a Jets, a Dolphins, a 49ers és a Broncos.

Persze az érdeklődés és a tényleges csere két külön dolog, főleg hogy a Texans továbbra is azt hangoztatja, hogy nem akarják elcserélni a QB-t. Az érte cserélő csapatnak most ráadásul azt a kockázatot kell vállalnia, hogy Watsont eltiltja a liga, sőt akár az is elképzelhető, hogy ideiglenesen a Commissioner’s Exempt Listre kerül – ebben az esetben szintén nem játszhat, ellenben fizetni kell a bérét. Ez pedig azt is jelentheti, hogy kevesebbet hajlandók feladni az irányítóért, ami nyilván kevésbé is tetszene a Texansnak.

John McClain, a houstoni sportmédia legelismertebb alakja egyébként továbbra is úgy gondolja, hogy Watsonnak az a sorsa, hogy el lesz cserélve. A kérdés most inkább az, hogy mikor. A jogi ügyei miatt kevésbé valószínű, hogy a draft előtt váltson csapatot, így a szezon közben, vagy a trade határidő lejárta esetén a következő draft előtt jöhetne létre a csere, hiszen a csapatok tudni akarják majd, mi lesz az eltiltásával, a jogi ügyek rendeződésével.

McClain egyébként úgy gondolja, hogy a jogi problémák és az esetleges jövőre való eltolás miatt a Texans jóval kevesebbet fog kapni, mint 1-2 hete kaphatott volna – a csapat három első körös picket, két második körös cetlit és legalább egy kezdő védőt szeretett volna Watsonért cserébe.

18 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-03-22 03:22

Mondomén, hogy nincs jelentősége ennek a pernek abban a tekintetben, hogy Watsonért nagy lesz a kereslet. Túl jó játékos ő ahhoz. Persze Nagynak és Pacenek a répa azonban jobban ízlik. Fene az ízlésüket…

ThySoul
ThySoul
Reply to  bjeela
2021-03-22 03:30

Mert nem tudni még mi lezs belőle aztán a csapatok úgy vannak vele most olcsóért elviszik
Ha kiderül hogy véletlen mégis a fél állam kezébe belerakta a malájkobrát egyből nem kell majd a kutyának se (mondjuk ahogy büntet a liga konkrétan a semmi eltiltástól a végtelen büntetésig bármi jöhet)

euskadi68
euskadi68
2021-03-22 04:21

Ahogy elnézem, csak a Jetsnek és a Finsnek lenne elég drafttőkéje a cseréhez.
Szép, szép, ha bekerülnek jövő évi pickek az árba, de azok nagy valószínűséggel hátsó választások lesznek. A hírbe hozott csapatok közül egyiknek sincs olyan irányítója, aki csak legalább megközelíti DW szintjét. Tehát a Texansnak most kell egy Top3-as cetli. Azt pedig csak a fenti két csapat tudja megadni.
Én persze reménykedem egy trade-ben (de Howard ne legyen benne), de nagyobb a valószínűség, hogy DW marad a seggén Houstonban.

juhaszvik
juhaszvik
2021-03-22 06:13

“a Texans továbbra is azt hangoztatja, hogy nem akarják elcserélni a QB-t”
“a csapat három első körös picket, két második körös cetlit és legalább egy kezdő védőt szeretett volna Watsonért cserébe”
most akkor melyik?

ahanem
ahanem
Reply to  juhaszvik
2021-03-22 06:40

igen.

Józsi14
Józsi14
2021-03-22 07:39

Furcsa, hogy pont most, de ez van, valami szappanopera kell idén nyárra is.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-03-22 07:51

konteózzunk egy kicsit, mert gyanús, hogy pont most jutott minden nő eszébe (vagy mostanra gyűjtöttek elég erőt hogy fel merjenek lépni) ez az egész

1. Watson tényleg annyira hülye, hogy ha ingere van, akkor nem célmunkást hív hanem egy off szakmából, aztán ráerőlteti magát.

2. Igazából a nőket a Texans bérelte fel, hogy rossz színben tüntesse fel Watsont, hogy esze ágaban se legyen senkinek trade-elni érte. Ha egy franchise sem keresi DW-t, akkor lenyugszik, hogy a kutyának sem kell, csak a Texansnak, és így marad a seggén, és játszani is fog.

3. A nőket valójában DW maga (vagy az ügynöke) bérelte fel, hogy lenyomja az értékét, mert rájött, hogy a Texans a világ összes pénzéért (pickjéért) hajlandó csak elcserélni, annyit meg senki sem fog fizetni.

4. Egy bizonyos franchise áll a háttérben, pont azért hogy olcsóbban megszerezhesse az irányítót a Texanstól. Az sem baj, ha emiatt pár meccses eltilást is kap Watson, mert úgy még olcsóbban cserélhető. Esetleg arra játszik, hogy a Texans cutolja (nem tudom van e olyan záradék, hogy nem megfelelő viselkedés esetén kirakható-e, semmisnek tekintve a szerződést). Ez a csapat akár a Texans is lehet, ha így tudja cutolni halott pénz nélkül.

katonadani
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-22 07:55

4-eshez: Texans cutnak sok értelme nincs, sokkal több az értéke az elcserélésének, mint annak, hogy halott pénz nélkül kivágható legyen

ThySoul
ThySoul
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-22 08:10

Az elsőhöz : arról a ligáról beszélünk ahol a játékosok fele egy idióta, innen nézve azért nem elképzelhetetlen hogy Watson közéjük tartozik
Egyébként simán lehet az is hogy a Texans eddig tudott róla csak falaztak neki, de most hogy hisztizik hónapok óta úgy vannak vele hogy kapja be és oldja meg egymaga

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-22 08:57

A 2.,3., és 4., pontok már büntetőjogi következményekkel járnak.

ahanem
ahanem
Reply to  Tibor Cseh
2021-03-22 20:43

a 4. pont az eléggé tutira biztosan nem, mert soha nem derülne ki

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-22 11:52

1. Csak halkan jegyezném meg az első ponthoz, hogy a célmunkást is lehet szexuálisan zaklatni. Ugyanis nem akkor teszed bele a cerkádat a kezébe, amikor te akarod. Majd kézbe veszi ő maga, ha a műsor azon szakaszához ér. De addig el a cerkákkal. :D

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-22 13:01

Azért az 1. pontot nehéz megítélni. Lehet, hogy Watson egy baromállat, de a másik véglet is megállhat. Tegnap beszélgettem erről egy sportmasszőr lány ismerősömmel. Ő egy kifejezetten puccos wellnessben dolgozik, ahova viszonylag kulturált emberek járnak és szerinte a férfiak 90%-a ott is rákérdez valamikor a masszázs közben – nagy viccesen, haha, haha – hogy happy endingről lehet-e szó. A válasz valahol a “ne haragudj, de az más szakma” és az “igen, persze, a végén nagyon boldog leszel, ha egészben kijutsz innen” között szokott lenni. Nálunk (Mo.) ez annyival intéződik el, hogy “vicceltem, már azt sem szabad?”, az amcsiknál ez már bőven a zaklatás kategória. A csajszi szerint aki házhoz járó masszőr, biztos, hogy ettől sokkal durvább dolgokat is megél napi szinten. Szóval érdekes lenne megnézni, hogy az érintett lányok Watsonon kívül hány kuncsaftot jelentettek már fel, mert nem létezik, hogy csak ő próbálkozott be velük.
Nyilván kiderülhet, hogy minden zaklatást jelentettek és akkor ez az elmélet bukik és nagy bocsánatkéréssel tartozunk…

bjeela
bjeela
2021-03-22 08:40

Amúgy nem értem ezt a Watson gyereket. Simán csak vissza kellene mennie a Clemsonba csajozni, ahol konkrétan egy félisten és ingyé ugrana a fél cherrleader gárda a cerkájára “a csapatért, az egyetemért” felkiáltással és még hálásak is lennének, hogy őket választotta. Ehelyett itt bohóckodik mindenféle masszőrlánykákkal.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-03-22 11:46

“…nem értem ezt a Watson gyereket.”

Keresi a kihívásokat…

Hope
Hope
2021-03-22 08:59

JG + egy 5.körért jöhet😋

Tizenkettes
Tizenkettes
2021-03-22 17:19

Volt olyan irányító az elmúlt 10 évben, aki iránt a Jets nem érdeklődött?

ahanem
ahanem
Reply to  Tizenkettes
2021-03-22 20:39

Josh Allen, Daniel Jones pl

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x