Connect with us

Hír

Továbbra is érdeklődnek csapatok Watson iránt

Jelenleg 12 nő perli Deshaun Watsont szexuális zaklatás miatt, és ez a szám még 10-zel fog nőni állítólag. Ez alaposan megnehezítheti azt, hogy az irányító rövid távon távozzon a Texanstól, azonban Aaron Wilson információi szerint továbbra is több csapat érdeklődik Watson iránt, leginkább az Eagles, a Panthers, a Jets, a Dolphins, a 49ers és a Broncos.

Persze az érdeklődés és a tényleges csere két külön dolog, főleg hogy a Texans továbbra is azt hangoztatja, hogy nem akarják elcserélni a QB-t. Az érte cserélő csapatnak most ráadásul azt a kockázatot kell vállalnia, hogy Watsont eltiltja a liga, sőt akár az is elképzelhető, hogy ideiglenesen a Commissioner’s Exempt Listre kerül – ebben az esetben szintén nem játszhat, ellenben fizetni kell a bérét. Ez pedig azt is jelentheti, hogy kevesebbet hajlandók feladni az irányítóért, ami nyilván kevésbé is tetszene a Texansnak.

John McClain, a houstoni sportmédia legelismertebb alakja egyébként továbbra is úgy gondolja, hogy Watsonnak az a sorsa, hogy el lesz cserélve. A kérdés most inkább az, hogy mikor. A jogi ügyei miatt kevésbé valószínű, hogy a draft előtt váltson csapatot, így a szezon közben, vagy a trade határidő lejárta esetén a következő draft előtt jöhetne létre a csere, hiszen a csapatok tudni akarják majd, mi lesz az eltiltásával, a jogi ügyek rendeződésével.

McClain egyébként úgy gondolja, hogy a jogi problémák és az esetleges jövőre való eltolás miatt a Texans jóval kevesebbet fog kapni, mint 1-2 hete kaphatott volna – a csapat három első körös picket, két második körös cetlit és legalább egy kezdő védőt szeretett volna Watsonért cserébe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!