Connect with us

Hír

A Bengals is kap hívásokat egy potenciális hátracsere miatt

A GM-ek nagy erőkkel készülnek a draftra: felmérik a terepeket, hogy bizonyos körülmények között mennyibe kerülne 1-1 felmozgás. Korábban beszámoltunk arról, hogy a Cowboys, a Giants, a Panthers és a Falcons is kapott már hívásokat – most a Bengalst is felírhatjuk a listára.

Az 1/5-ös pick birtokában a Cincinatti jó eséllyel kihúzhatja a legjobb nem irányítót, de ha a Falcons nem cserél ki, akkor is ott lesz még az elkapó Ja’Marr Chase, a tight end Kyle Pitts és az OT Penei Sewell közül kettő. Ezzel a csapat játékosokért felelő igazgatója, Duke Tobin is tisztában van, aki egy interjúban elmondta: semmitől sem zárkóznak el, de meg kell fizetni azt, hogy lemondjanak egy top tehetségről.

Amennyiben négy irányító kimegy az első négy választással, úgy jó eséllyel a fenti trióért jöhet fel valaki (például Pittsért a Cowboys az 1/10-es helyről), aminek ugyan meg lehet kérni az árát, de közel sem biztos, hogy sikerül bankot robbantani. Amennyiben a Falcons nem cserél ki és nem is irányítót húz, úgy már érdekesebb lehet a helyzet, egy QB-ért könnyebb magasabb árat kérni, bár így is nehéz olyan forgatókönyvet találni, amellyel a Chase-Pitts-Sewell trióból valaki még elérhető lesz hátrébb is.

Komoly dilemma, bár valószínűleg a Bengals marad a helyén, nem igazán szoktak csereberélni a drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!