Connect with us

Hír

Gettleman: Én próbáltam lecserélni, de tényleg

Felkapott téma mostanság, hogy Dave Gettleman, a New York Giants general managere nyolc éves GM pályafutása során (korábban a Pantherst is irányította) még egyetlen egyszer sem cserélt hátra. Onnan indult el az ezzel kapcsolatos beszélgetés, hogy egyes insiderek úgy tudják, a Giants fogadja a telefonhívásokat és fontolgatja a hátracserét az 1/11-es pickről.

Daniel Jeremiah, az NFL Network draft szakértője úgy reagált erre a hírre, hogy szerinte hamarabb fog egy autó jobbra kanyarodni egy NASCAR pályán, mint hogy Gettleman hátracseréljen. A tegnapi sajtótájékoztatóján a Giants general managere jót nevetett ezen a kijelentésen és elmondta, hogy próbálkozott ő lecserélni, de valahogy sosem jött össze.

“Én próbálkoztam! Tényleg próbáltam lecserélni. De ehhez kell az ellenérték is és az is biztos, hogy nem hagyom magam lehúzni.”

– mondta Gettleman az ESPN-nek.

A GM azt is elmondta, hogy voltak már megbeszélt üzletek, de vagy kimentek korábban azok a játékosok, akikért felmozogtak volna mások, vagy egyéb körülmények miatt nem jött össze a trade. Ez persze sok esetben így van, de azért a lehúzás komment érdekes annak fényében, hogy elég sok csapatnak sikerült már lefelé cserélnie úgy, hogy ő jött ki jobban a dologból, illetve azt is nehéz elképzelni, hogy például annak idején az 1/2-es választásra nem érkeztek volna elég komoly ajánlatok.

Érdekes egyébként az is, hogy nem csak Gettleman nem szokott hátracserélni, hanem a Giants sem, ugyanis az első körben ilyenre 2006 óta nem volt példa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!