Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Greg Newsome

Két szupersztár vonja el a rivaldafény nagy részét a 2021-es NFL Draft cornerback posztján, mögöttük viszont egy olyan tehetség érkezik, akiről kevesebb szó esik, hiába mutatott makulátlan munkát az elmúlt években. Ő nem más, mint Greg Newsome, akiről a konszenzusos vélemény az, hogy elsőkörös tehetség, egy olyan prospect, akinek a játéka az NFL egyik legjobbjáéhoz hasonlít – nem véletlenül.

Háttér

Mozgalmas középiskolai éveket tudhat magáének Greg Newsome, ugyanis focista karrierjét az Illinois állambeli Glenbard North High Schoolban kezdte meg, majd végzős évére a floridai IMG Academy berkein belül fejezte be. Hiába mozgott át az ország egyik legnevesebb középiskolájába, csupán háromcsillagos tehetségként néztek rá, messze volt attól, hogy a legjobb cornerbackek között emlegessék. Így került a Northwestern Wildcats kötelékeibe, ahol azonnali kezdőszerepet kapott, már freshman évében nagyobb feladatot bíztak rá. Ez az elmúlt két évben sem változott, alappillére lett a csapatnak és olyan tehetséggé nőtte ki magát, hogy az egész ország felfigyelt rá. Nem véletlen, hogy a 2021-es NFL Draft top tehetségei között emlegetjük őt.

Erősségek

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!