Connect with us

Prémium cikkek

A pénz nem akadály, mert nem adunk! – Colts FA-értékelő

Chris Ballard kivárásra játszik. Nem számít, hogy a legtöbb vagy a legkevesebb pénz az övé az adott ligaév kezdetén, ez vált be neki. Ez egy csodálatos módszer rá, hogy ne égesse be magát rossz szerződéseket kötve, abban viszont meggátolja a csapatát, hogy nagyot szakítson az átigazolási piacon.

A 2021-es évben minden adott lett volna rá, hogy a Colts lerabolja a piacot, hiszen a rendelkezésre álló tőke az egyik legmagasabb volt a ligában. Indianapolisban nem részegültek ebbe bele, és maradtak a korábbi taktikánál. A szokásos, évi maximum 1 db nagy dobást megtették a Wentz-csere képében, és a várakozásokkal ellentétben ennyiben ki is merült a nagy átalakítások sora. Carson Wentz újjáépítését a helyi erőkkel tervezik, nem hoztak köré további húzójátékosokat. Más kérdés, hogy ez mennyire volt tudatos döntés vagy egyszerű kényszerpálya, elvégre senkit sem lehet kötelezni rá, hogy aláírjon, jobb anyagi feltételek ide vagy oda.

Aki menne, menjen, aki maradna, maradjon!

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!