Connect with us

Hír

Az Eagles Eric Wilsont, a Panthers AJ Bouyét igazolta le

A Philadelphia Eagles leigazolta a linebacker Eric Wilsont, aki a Vikingsnál játszott az elmúlt években. Mike Garafolo információi szerint egy évre maximum $3,25 millióról szól a szerződés.

A korábbi draftolatlan játékos tavaly került a Minnesota kezdőjébe, előtte kiegészítő szerepe volt és a speciális egységben vétette észre magát. Tavaly futás ellen nagyon gyengén teljesített, 20 elhibázott szerelés került a neve mellé a PFF adatai alapján, ellenben coverage-ben és blitzelésben jól szerepelt.

Az Eagles új védőkoordinátora idén Jonathan Gannon, aki várhatóan sok cover2 felállást használ majd, ahol szükséges is a jó coverage teljesítmény az LB-ktől, illetve Gannon Mike Zimmer alatt nevelkedett, így jó eséllyel a blitzelés is a linebackerek feladatkörei közt lesz. Ezek alapján Wilson jó választásnak tűnik, tavaly 3 inteception és 8 leütött labda, illetve 3 sack és 9 QB hit került a neve mellé.

Szintén Eaglesszel kapcsolatos hír, hogy a csapat visszaigazolta egy évre Jordan Howardot. A futó 2019-ben is játszott az Eaglesben, illetve tavaly is megszerezték, miután a Dolphins kivágta.


A Panthers mindeközben leigazolta egy évre a Broncostól kivágott cornerbacket, AJ Bouyét – számol be Mike Klis. A korábbi draftolatlan játékos tavaly került Denverbe egy csere keretein belül, de csak hét meccsen játszott sérülések és eltiltás miatt, ráadásul akkor sem teljesített igazán jól. A teljesítménynövelő szerek használata miatt kapott eltiltásából még két meccs egyébként hátravan, így a szezon elején nem lesz bevethető.

A Panthersnek nagy hiányposztja a cornerback, hiszen Donte Jackson és Rashaan Melvin számítottak kezdőnek eddig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!