Connect with us

Hír

Nincs egyetértés a Falconsnál az irányító-kérdésben: mást akar a GM és a főedző

Az már készpénznek vehető, hogy három irányító nevével fog kezdődni a 2021-es NFL Draft. Az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Trevor Lawrence, Zach Wilson, Mac Jones sorrendben fognak elkelni a QB-k (előbbi kettő kvázi biztosnak tekinthető), így pedig a Falconson lesz a sor, hogy valójában elindítsa a játékosbörzét és az azzal járó izgalmakat. Vajon irányítót választanak? Hátracserélnek? Kiviszik a Kyle Pitts / Penei Sewell / Ja’Marr Chase trió egyikét? Nos, állítólag nincs egyetértés a legfőbb döntéshozók közt.

Chris Mortensen arról számol be, hogy a general manager Terry Fontenot és a főedző Arthur Smith nem ért egyet a franchise előrehaladásával kapcsolatban, ami természetesen az irányító posztban csúcsosodik ki. Előbbi irányítót szeretne draftolni, utóbbi pedig úgy gondolja, hogy van még Matt Ryanben legalább két év, így vele kéne tovább haladni. Mortensen arra is kitért, hogy ha végül irányító mellett teszik le a voksukat, akkor az Trey Lance lesz.

Nem meglepő, hogy a szervezeten belül is különböző módon látják a helyzetet, hiszen mindkét oldalt meg lehet érteni. Ryan valóban magas színvonalon játszik még mindig és sosem volt sérült, így egy jó rendszerrel és megfelelő személyzettel top teljesítményre lehet képes. Ellenben abban is van ráció, hogy a Falcons nem fog egyhamar a top5-ben választani Ryannel a fedélzeten, az irányító pedig jövő hónapban már 36 éves lesz, így most felcserélés és az ezzel járó jövőbeli első körös pickek feladása nélkül választhatják ki az örökösét.

Bő három hét, és megtudjuk, hogy Fontenot-nak vagy Smithnek sikerül meggyőznie a másikat, vagy épp melyikük kerül ki győztesen a vitából. Adam Schefter egyébként arról szellőztetett meg információt a napokban, hogy a csapat fogadja a hívásokat egy esetleges hátracseréléssel kapcsolatban, ami nyilvánvalóan azt jelentené, hogy nem irányítóval erősít a Falcons.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!