Hír

Állítólag kapott már első körös ajánlatot Julióért a Falcons

Published on

A következő hét nagy híre lehet, hogy az Atlanta Falcons elcseréli a sztárelkapó Julio Jonest. Ez már szinte elkerülhetetlennek tűnik, hiszen a játékos cserét kért, a csapat hajlandó is ezt teljesíteni a rossz pénzügyi helyzete miatt, június 1 utáni cserével nagyobb összeget tud az idei sapkában felszabadítani, ráadásul állítólag már kaptak is egy 2022-es első körös ajánlatot. Legalábbis Diana Russini erről számolt be az ESPN-en, amit a Falcons hivatalos oldala is közölt.

Arról nem szólnak a hírek, hogy melyik csapattól érkezett az ajánlat, illetve hogy ehhez vajon a Falconsnak át kell-e vállalnia az elkapó fizetése egy részét – könnyen elképzelhető, hogy ezért nem jött még létre az egyezség. A PFT korábban arról számolt be, hogy egy 2022-es második körös pickről már az idei draft előtt kapott ajánlatot a Falcons úgy, hogy a kérő a teljes szerződést átvállalta volna.

A legtöbben egyébként egy második körös cetlit tartanak reálisnak Julio kapcsán, de ne lepődjünk meg azon sem, ha egy contender az első körösét is odaadja az elkapóért. Az jó kérdés, hogy melyik csapat lesz az, ezt mi is megpróbáltuk összeszedni.

Ki cserélhet Julióért? Megvizsgáltuk mind a 31 opciót!

15 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group