Connect with us

Draft

Trader Dave mágiája – Giants draftértékelő

A draft legnagyobb meglepetését egyértelműen Dave Gettleman szállította, ugyanis a general manager, aki soha életében nem cserélt még hátra egy játékosbörzén, most mégis megtette! Ráadásul egymás után kétszer is! És amilyen jól sikerültek ezek a lépések és ezzel együtt a csapat dtaftja, lehet hogy a jövőben még jobban rákap majd az ízére. 

A draft első napja pedig nem úgy indult, ahogy Dave Gettleman eltervezte. Ő DeVonta Smith-t szerette volna választani az 1/12-es pickkel, azonban a két csoportrivális keresztülhúzta számításait, mikor az Eagles a Cowboys helyére felmozogva kivitte az Alabama elkapóját. Ha Smith bent lett volna még, meggyőződésem, hogy Gettleman kiviszi és nem érdekli a Bears ajánlata. Smith elvesztése után a múltban jó eséllyel kissé bepánikolt volna Gettleman és kihúzta volna a következő kinézett játékost értéktől függetlenül, most azonban lecserélt és az apró mellett bezsebelt egy plusz első körös picket jövőre, ami várhatóan a középmezőnyben lesz majd, szóval szuper ellenérték volt 8 helyes lemozgásért.

1/20 Kadarius Toney, WR, Florida

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!