Connect with us

Hír

Aaron Rodgers nem kertelt, őszintén beszélt a helyzetéről

Aaron Rodgers tegnap kiállt a nyilvánosság elé a Packers edzőtáborának első napján, és kendőzetlenül elmondta, mi is történt az utóbbi hónapokban, mi a helyzet vele és a csapattal. Tom Pelissero feltette azt a kérdést, hogy számára miről is szólt ez az egész, az irányító pedig megszakítás nélkül beszélt közel 10 percen át. Ebből szemezgettük ki most a legfontosabbakat.

“Februárban kezdődött a dolog a szezon végeztével, amikor elmondtam, hogy szeretném, ha jobban bevonnának olyan kérdésekbe, amik direkten érintik a munkámat. Emellett szerettem volna segíteni a szervezetnek, hogy tanuljon azokból, amik szerintem hibák voltak. Gondolok itt arra, hogy a távozó veteránokat hogyan kezelték, és hogy nem tartottak meg olyan embereket, akik rendkívül fontosak voltak az öltözőben. Kiváló karakterű játékosok, akik a pályán is kimagaslót nyújtottak, és sokan még csak ajánlatot sem kaptak, vagy épp pofátlanul alacsony összeget, és a véleményem szerint nem kapták meg a tiszteletet, amit megérdemeltek. Innen pedig eljutottunk oda, hogy mi lesz az elköteleződéssel 2021-re és a későbbiekre, ilyet pedig nem kaptam.”

Rodgers arról is beszélt, hogy a szabadügynökökkel kapcsolatos dolgokról is szeretett volna beszélni, amire sosem volt példa a karrierjében. Elég sok játékossal edz együtt, próbált továbbadni infókat, de sosem használták fel a csapatnál.

“Szerettem volna részt venni a játékosok idecsábításában. Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy Green Bay nem épp egy üdülőparadicsom, az emberek azért jönnek ide, mert velem és a csapattal akarnak játszani, és bajnokságot akarnak nyerni.”

Aztán ezzel sem történt semmi. Márciusban tehát megváltozott a beszédtéma, és mivel nem akarták, hogy Rodgers részt vegyen ebben, az irányító úgy érezte, hogy nem tekintik a jövő részének, úgyhogy valami változást szeretett volna.

“A draft után azt mondták, hogy adnak nekem egy kis pénzt. Én viszont már a kezdetektől mondtam, hogy itt nem a pénzről van szó, ez többről szólt számomra. Egy erőforrás akartam lenni a szervezet számára, amit annyira szeretek és amivel törődök.”

Rodgers azt is elmondta, hogy a szezon után gondolta, hogy lesz valamilyen egyeztetés a szerződéséről, figyelembe véve a magas cap hitjét és a pandémia okozta nehéz helyzetet. Azonban egészen májusig nem volt szó erről.

“Ez nekem úgy jött le, hogy hihetetlen évem volt, megérdemlek egy kis fizetésemelést vagy munkabiztonságot, a főnök viszont azt mondja, hogy majd meglátjuk, mi lesz. Aztán ha pár hónap múlva kapsz egy állásajánlatot, akkor már azt mondják, hogy álljunk meg egy szóra, erről szó sem lehet, mi szeretünk téged és azt akarjuk, hogy maradj. Valami hasonló érzésem volt.”

Rodgers tehát ott van az edzőtáborban és a Packers színeiben fog játszani idén – a következő szezont meg majd meglátjuk. Mindenesetre az alábbi “nyelvbotlás” sokatmondó volt azzal kapcsolatban, hogy a vezetőséggel még mindig nincs kibékülve az irányító (akiben a visszavonulás gondolata is felvetődött):

“Szeretem ezt a csapatot, szeretem a szerv… izé, a szurkolókat.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!