Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – AFC North

Az AFC North csoportjával zárjuk az edzőtábori csatákat bemutató sorozatunkat, ahol a legnagyobb versenyek elsősorban a támadófalban zajlanak, de a kezdő irányítón kívül szinte minden poszt előkerül. 

Baltimore Ravens

Mi számít a legnagyobb csatának?

A Ravens kerete alapvetően elég mély, a kezdők jelentős része pedig le van osztva, így nem sok jó csatát találni, már ami nem a roster legvégi helyekért folyik. Ilyen lehet viszont a bal oldali guard pozíció, ahová többen is pályáznak, három versenyzőnek pedig ugyanaz a keresztneve. Tavaly Bradley Bozeman kezdett itt, azonban ő idén bemozog center posztra Matt Skura helyére, így az ő korábbi helye szabadon megszerezhetővé vált.

A “Benek csatájában” a két évvel ezelőtti negyedik körös Ben Powers, a tavalyi negyedik körös Ben Bredeson és az idei harmadik körös Ben Cleveland vesz részt, illetve kívülállóként becsatlakozhat a Broncost, a Chargerst és a Pantherst is megjáró Michael Schofield, habár neki van a legkisebb esélye beverekedni magát a kezdőbe. A támadófal négy pontja kvázi biztosnak tekinthető, egyedül ez az LG, ami kérdéses, de jelen állás szerint talán az újonc Ben Cleveland lehet a favorit. Ő hatalmas méretekkel és kiváló erővel rendelkezik, ellenben nem a legjobb atléta – a főleg power blokkolást használó Ravensben viszont jól működhet.

Hol várható még versengés?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!