Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Egy furcsa új Jameis, a Pout kombináció és a 49ers QB sweepje

Tegnap a védőkkel foglalkoztam (konkrétabban a Panthers védőivel), most viszont jöhet pár támadójáték a hétvégéről, amit jól kielemzek. Megnézünk majd egy tökéletesen megoldott Pout kombinációt és egy QB Sweepet is, de előbb Jameis Winstonnal kezdünk, akit bizonyos szempontból mintha kicseréltek volna. 

Mi van veled, Jameis?

Mi az, ami először eszünkbe jut Jameis Winstonról? Fura, goofy személyiség, és a mélyebb labdák gondolkodás nélküli megdobása (lásd 33 TD-s és 30 interceptionös szezon). A Saintsnél viszont úgy tűnik sikerült tompítani utóbbi tulajdonságán és vissza tudja fogni magát. Na jó, azért a Panthers ellen többször is előjött belőle a kisördög (meg a Patriots ellen is egyszer), de nagyrészt odafigyel arra, hogy ne vállaljon feleslegesen nagy rizikókat, és sokszor inkább kidobja a labdát oldalra, mintsem megpróbáljon valami őrült nagy játékot. Ennek a visszafogásnak azonban megvan a negatív hatása is, méghozzá az, hogy a nagy játékok sem jönnek úgy, mint a Buccaneersben pár éve. Az alábbi játék tökéletes példa rá.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!