Connect with us

Hír

A Buccaneers akár már ma leigazolhatja Richard Shermant

A Buccaneers secondaryje nem nézett ki valami jól a Rams elleni találkozó során. Sean Murphy-Bunting már korábban IR-re került és most Jamel Deannek is megsérült a térde, és ugyan nem hosszú távú a probléma, ezen a héten jó eséllyel nem tud pályára lépni a Patriots ellen – írja Mike Garafolo. Elkél tehát a segítség a CB-sorban, és könnyen lehet, hogy már ma megtalálják a felmentősereget.

Ian Rapoport ugyanis arról számolt be, hogy Richard Sherman érkezik ma vizitre Tampába, akivel a csapat már korábban is felvette a kapcsolatot egy potenciális szerződtetés kapcsán – ezt egyébként Bruce Arians is megerősítette. Sherman jelenleg szabadügynök, magasan a legjobb elérhető bármilyen posztot figyelembe véve, és contendernél szeretne játszani, úgyhogy ennél jobb lehetősége nem nagyon lesz.

Shermannek volt pályán kívüli ügye a holtszezonban, de elmondása szerint nem egy kisiklásnak kellene meghatároznia a megítélését. Nos, a pályán még mindig nagy segítség lehet a Buccaneers számára és állítólag régóta szeretne együtt játszani Tom Bradyvel (ki nem?).

Kettejük kapcsolatáról mondjuk leginkább a You Mad Bro? szituáció ugorhat be először. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!