Connect with us

Hír

Tua és Incognito is sérültlistára került, minimum három hét kihagyás vár rájuk

Tua Tagovailoa múlt hétvégén szenvedett bordasérülést, és azt már tudtuk, hogy ezen a héten nem léphet pályára, most azonban kiderült az is, hogy még legalább két meccset ki kell hagynia, a Dolphins ugyanis sérültlistára tette az irányítót. Nagy csalódás ez a játékosnak és a csapatnak egyaránt, hiszen így kevesebb lehetősége van a QB-nak megmutatni, hogy lehet-e rá számítani a jövőben franchise irányítóként.

Jacoby Brissett tehát hosszabb időre kap szerepet a kezdőben, a Raiders után volt csapata, a Colts ellen is ő fog játszani, illetve a címvédő Buccaneers ellen is, ahol majd volt csapattársával, Tom Bradyvel néz farkasszemet. A csereirányító a gyakorlócsapatból felhozott Reid Sinnett lesz.


A Dolphins eheti ellenfelénél, a Las Vegas Raidersnél is IR-re került egy alapvetően kezdő játékos, méghozzá Richie Incognito. A 38 éves veterán guard az első két meccsen sem tudott pályára lépni vádlisérülése miatt, így utólag hiba volt nem sérültlistára tenni már korábban, hiszen akkor egy roster helyet megspórolhattak volna. Így tehát az első kettő után további három meccset ki kell hagynia.

Incognito tavaly is csak két mérkőzésen lépett pályára, akkor az Achillese szakadt el. A helyén John Simpson játszik jelenleg, és ugyebár a másik kezdő guard Denzelle Good is IR-en van, szóval nem áll olyan jól ezen a poszton a Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!