Connect with us

Hír

Rövidhírek: Darby és Trevathan visszatér, sokan kerültek sérültlistára

Szombat este sok roster mozgás történik, ezeket szedtük most össze egy csokorba. 

A Broncos aktiválta sérültlistáról a cornerback Ronald Darbyt, ami jól is jön az újonc Patrick Surtain kisebb sérülésével (az ő állapot kérdőjeles a Steelers elleni meccsre). A denveriek emellett sérültlistára tették a tight end Albert Okwuegbunamot.

A Patriotsnál nem aktiválták Covid-IR-ről Isaiah Wynnt és Mike Onwenut, így a támadófal kezdő ötöséből csak a center David Andrews lesz bevethető a Texans ellen. Ennek orvoslására a csapat felhozott a gyakorlócsapatból három falembert is: James Ferentzet, Alex Redmondot és Will Shermant. Az is kiderült, hogy a cornerback Jalen Mills és a pass rusher Ronnie Perkins nem tud pályára lépni ma este.

A Texans IR-re tette a tackle Marcus Cannont, akinek így legalább három meccset ki kell hagynia. A Patriotstól idén megszerzett támadófalember helyét Charlie Heck veheti át a jobb szélen.

A Bears sérültlistára tette a futó David Montgomeryt, akire így a szabályok értelmében minimum három meccs kihagyás vár, de állítólag 3-5 hét a visszatérésének időintervalluma. A csapat emellett aktiválta a linebacker Danny Trevathant, ellenben out státuszt adott a védőfalember Akiem Hicksnek a ma esti Raiders elleni találkozóra.

A Brownsnál kérdőjelesről out státuszra változtatták a kezdő bal oldali tackle Jedrick Wills állapotát a mai Chargers elleni találkozóra. A helyén Blake Hance vagy James Hudson játszhat.

A Bengalsnál aktiválták a sérültlistáról az idén megszerzett safety Ricardo Allent, ellenben IR-re tették a guard Xavier Su’a-Filót.

A Raidersnél sérültlistára került két fiatal cornerback is: Damon Arnette és Trayvon Mullen is legalább három meccset kénytelen kihagyni, így elég vékony lett a csapat Casey Hayward mögött. Mellettük IR-re került a tight end Derek Carrier is, aki az egész szezonra kidőlt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!