Connect with us

Hír

George Kittle és Jaire Alexander is IR-re került

Két elit játékost sem láthatunk a pályán legalább három meccs erejéig: a 49ers a tight end George Kittle-t, míg a Packers a corner Jaire Alexandert veszítette el.

Kittle eredetileg kétséges besorolást kapott a hétre vádlisérülés miatt, tehát egy minimális esélyt látott a csapat a játékára. Ehhez képest az IR eléggé váratlan, pláne úgy, hogy jövő héten bye weekje lenne a 49ersnek, vagyis Kittle-nek legkésőbb október 24-én kellene pályára lépnie. Ehhez képest a módosított IR szabályok miatt nem hogy három hetet, hanem három meccset kell kihagynia, azaz legkorábban a 9. fordulóban a Cardinals ellen térhet vissza.

Ami Alexandert illeti, az ő esetében az IR nem annyira meglepő. A vállsérülést szenvedett cornernél az sem volt kizárt, hogy ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, jelenleg minimum egy hónap, de jobb eséllyel 6-8 hét kihagyás vár rá. A hiányában az újonc Eric Stokes és a sokat kritizált Kevin King kezdhet a szélen, a slotban pedig továbbra is Chandon Sullivan kaphat lehetőséget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!