Connect with us

Hír

Rövidhírek: Jeudy, Chubb és Onyemata visszatér, rúgót cserélt a Chargers

Rövidhíreink következnek.

A héten visszatérhet bokasérüléséből Jerry Jeudy, a Broncos elkapója – írja James Palmer. Idén egy meccsen lépett pályára, akkor 72 yardot ért el, nagy segítségére lesz a Denver elkapószekciójának és Teddy Bridgewaternek is.

Hacsak nem lesz valami visszaesés az állapotában, akkor szintén visszatérhet és ott lehet a Steelers elleni meccsen Nick Chubb, a Browns futója, aki vádlisérülést szenvedett pár hete – írja Josina Anderson. A helyén Kareem Hunt, majd D’Ernest Johnson is jól futott, de azért Chubb mégiscsak a liga egyik legjobb running backje.

Tyrod Taylor visszatérésére is van esély, ugyanis a második fordulóban combhajlító-sérülést szenvedő irányító ma újra edzésbe áll, így akár aktiválhatják is a héten. Ez azonban még nem biztos, így lehet csak a következő körben kell meghoznia a stábnak a döntést, hogy visszateszik-e a kezdőbe a veteránt, vagy játszatják az újonc Davis Millst.

Nem sérülésből, hanem eltiltásból tér vissza David Onyemata, a Saints védőfalembere, aki hatmeccses eltiltást kapott teljesítménynövelő szerek használata miatt.

Sérültlistára tette a Jets két fiatal linebackerét is: az idei ötödik körös Jamien Sherwoodnak az Achillese szakadt el, míg a 2019-es ötödik körös Blake Cashmannek az ágyékával vannak problémái. Cashman volt már IR-en idén, így másodszorra már a teljes idényt ki kell hagynia. Nagyon vékony maradt így a poszton a csapat, hiszen a szintén kisebb sérüléssel bajlódó CJ Mosley mellett csak Quincy Williams és Del’Shawn Phillips maradt az aktív keretben.

Nem elég, hogy hatmeccses nyeretlenségi szériában van, még két játékosát is elvesztette a Dolphins: a safety Jason McCourty és a futó Malcolm Brown is IR-re került.

A Cowboys is sérültlistára tett két játékost, a védőfalember Brent Urbant és a cornerback Maurice Canadyt.

A Panthers a kezdő guardját vesztette el minimum három hétre, hiszen John Miller is IR-en kötött ki.

A Raiders kivágta a veterán elkapó Willie Sneadet – ő maga kérte a menesztését.

A Chargers rúgót cserélt: a szenvedő Tristan Vizcaino a kivágás sorsára jutott, a helyére pedig a Washingtontól múlt héten menesztett Dustin Hopkins érkezik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!