Connect with us

Hír

TRADE: Joe Flacco újra a Jetsben!

Joe Flacco visszatér a Jetshez, jelentette be Adam Schefter. A 36 éves irányítóért egy 2022-es kondíciós 6. körös picket adott a New York-i csapat az Eaglesnek, ami Flacco játékidejétől függően ötödik körössé is válhat (ha legalább négy meccsen a snapek legalább 50 százalékán pályán van az irányító). Az Eagles ezzel egyidőben leigazolta a korábbi Dolphins QB Reid Sinnettet harmadik számúnak Jalen Hurts és Gardner Minshew mögé.

A Sasok ezzel a cserével kvázi ugyanannyit kaptak Flaccóért, mint amennyit feladtak Minshew-ért. Ez a hatodik körös pick egyébként nem a Jets sajátja, hiszen azt már odaadták a Vikingsnak a Chris Herndon trade keretein belül, hanem a Buccaneersé, amelyet Steve McLendon tavalyi eladásáért kaptak a New York-iak, és vándorolt most át Philadelphiába.

Flacco 2008-ban a Ravens 1/18-asa volt, és bár soha nem volt egy top QB, de egyszer Super Bowlt nyert a csapattal és egy ideig ő volt a liga legjobban kereső irányítója. 2018-ban szorult ki a kezdőből Lamar Jackson érkezése után, majd a következő két évben még adott neki esélyt a Broncos és a Jets, de sehol nem tudta bizonyítani, hogy van még benne kezdő potenciál.

Idén szabadügynökként került az Eagleshöz, de még nem lépett pályára. A tavalyi csapatánál Zach Wilsonra 2-4 hetes pihenő vár, így a 2020-as szezonhoz hasonlóan idén is lehet pár meccse a Jetsben (igaz, sok köszönet nem volt a játékában, 0-4-es mérleget hozott 55,2 százalékos pontossággal, hat TD-vel és három INT-vel).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!