Connect with us

Hír

Dalvin Cook kapcsolaton belüli erőszakos ügybe keveredett

Dalvin Cook, a Minnesota Vikings sztárfutója kapcsolaton belüli erőszakos ügybe keveredett, volt barátnője most adott be keresetet ellene egy tavalyi eset kapcsán, amikor a játékos állítólag fogva tartotta és fizikailag bántalmazta a 29 éves katonát, amitől sérülést és agyrázkódást szenvedett – írja a Star Tribune. A játékos ügyvédje azt mondja, hogy a hölgy tört be Cook házába, ő bántalmazta akkor fizikailag, korábban pedig emocionálisan, és most milliókat akar tőle kicsikarni.

A kereset szerint az eset majdnem pont egy éve történt, november 19-én repült Minnesotába a nő, hogy elvigye a cuccait Cooktól. A garázson át ment be a házba, ahol felvett egy gázspray-t, amit korábban ott tárolt. Majd mikor arra kérte a futót, hogy segítsen összeszedni a cuccát, akkor Cook bedühödött, a karjánál megfogta és átreptette a kanapé felett, a dohányzóasztalba verte a fejét, amitől komolyabb sérüléseket szenvedett.

Ekkor megpróbálta használni a gázspray-t, de Cook volt az erősebb, így az nem a futó, hanem a nő szemébe ment. Ezután elment letusolni, ahol állítólag ismét megtámadta őt Cook. A nő ezután a hálószobába menekült, elvette Cook fegyverét és felhívta a barátnőjét. Ezt Cook meghallotta, megfenyegette, majd egy seprűvel megverte – továbbra is a kereset szerint.

A keresetben üzenetváltások is megtalálhatók, amiben Cook azt írja, hogy

“Tudom mit tettem és nem tudom visszacsinálni… Megértem, ha a rendőrökhöz akarsz menni és letöltöm a büntetésem azért, amit tettem.”

Emellett leírta azt is, hogy mindezek ellenére szereti és bármire szüksége van, szóljon. A képernyőfotón egyébként látható a nő megsebesült arca is. Ezután amúgy még májusig volt se veled, se nélküled kapcsolatuk.

Cook ügyvédje azt állítja, hogy Cook volt az áldozat azon az estén, és ő csak megvédte magát, miután a nő engedély nélkül betört a házába, megütötte és a gázspray-t is használta, plusz fogva tartotta a fegyverrel. Beismeri, hogy Cook földre lökte a nőt, amikor az megpróbálta megtámadni a futó egyik vendégét.

Cooknak van hasonló múltja egyébként, hiszen még a Florida State egyetemen azzal vádolták, hogy megütött egy nőt – épp ezért nem kelt el a 2017-es draft első körében, csak a másodikban, ahol a Vikings csapott le rá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!