Connect with us

Hír

Rodgers és a Packers megkapta a büntetését a ligától

Az NFL befejezte a vizsgálódását Aaron Rodgersszel és a Packersszel kapcsolatban a megszegett Covid-protokollok miatt, és kiosztotta a büntetését. Rob Demovsky számolt be először a hírről, hogy a Packers 300 ezres dolláros, Rodgers és Allen Lazard pedig 14.650 dolláros bírságot kapott a ligától. Emellett az érintetteket figyelmeztették, hogy további kihágások magasabb büntetést vonnak maguk után, ami a csapat esetében draft pickek hátrasorolását vagy elvételét, a játékosok esetében eltiltást jelenthet.

A liga azt állapította meg hogy a két játékos nem vehetett volna részt azon a bizonyos Halloween partin – ez a csapat bírságába is beleszámított, ugyanis utólag tudtak ez eseményről és nem büntették meg az érintetteket, illetve nem jelentették a vétséget. Emellett Rodgers és Lazard több alkalommal sem hordta a maszkját a csapat létesítményében és sajtótájékoztatók alkalmával, ezért viszont nem kaptak büntetést, ugyanis a liga szerint a csapatra hárul a felelősség a bírság kiosztása kapcsán. Ezen kívül rendszerszintű problémákat nem találtak.

A PFT egyébként arról számol be, hogy más csapatok ki vannak akadva azon, ahogy a liga ezt kezelte és hogy csak ennyi volt a büntetés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!